Διαχειριση πελατων

Το σύγχρονο marketing θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης μιας επιχείρησης είναι η γνώση των ιδιαιτεροτήτων του κάθε πελάτη. 

Στο Manage Salon μπορείτε εύκολα και γρήγορα να καταγράψετε τα στοιχεία του κάθε πελάτη σας.

Πέρα από τα στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση, e-mail) μπορείτε να καταχωρήσετε το φύλο και την ημερομηνία γέννησης για να τα αξιοποιήσετε κατάλληλα σε πιθανές προωθητικές ενέργειες. Για παράδειγμα μπορείτε, με την αναφορά "Γενέθλια πελατών" να δείτε ποιοι πελάτες σας έχουν γενέθλια την ερχόμενη εβδομάδα και να τους κάνετε δώρο κάποια εργασία. Είναι σίγουρο ότι θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Χαρακτηριστικά Μαλλιού

Τι ιδιαιτερότητες έχει ο πελάτης του κομμωτηρίου; Τι θα πρέπει να ξέρετε για τα μαλλιά του έτσι ώστε να τον εξυπηρετείτε με τον καλύτερο τρόπο;

Το Manage Salon περιλαμβάνει ειδική καρτέλα όπου καταγράφονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μαλλιού του πελάτη.

Μεταξύ άλλων, καταχωρείται ο τύπος, η κατάσταση και το φυσικό χρώμα του μαλλιού, πιθανά προβλήματα όπως η τριχόπτωση και η πιτυρίδα καθώς και το ποσοστό των λευκών.

Δυναμικό ευρετήριο

Στο Manage Salon τα ευρετήρια είναι ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια του επιχειρηματία. Αναζητήστε τους πελάτες σας βάσει ενός ή περισσοτέρων φίλτρων. Ταξινομήστε τον κατάλογο με το πεδίο της αρεσκείας σας.

Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε όποιες στήλες θέλετε καθώς και να ομαδοποιήσετε τους πελάτες ανάλογα με κάποιο χαρακτηριστικό. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να ομαδοποίησετε τους πελάτες σας ανάλογα με την κατάσταση του μαλλιού σας έτσι ώστε να περιορίσετε την καμπάνια σας για τη νέα σας βαφή μόνο σε αυτούς που έχουν τα μαλλιά τους βαμμένα!

Σχετικό Video