Πωλησεις \ Εργασιες

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης, ο αποτελεσματικότερος τρόπος για την επιβίωση και την ανάπτυξη του κομμωτηρίου είναι η κατανόηση των αναγκών των πελατών και του τρόπου που αυτοί διαμορφώνουν το τζίρο.

Μέσα από την αναλυτική καταγραφή των εργασιών που παρέχονται και των προϊόντων που πωλούνται, η επιχείρηση μπορεί να απαντήσει σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα:

Ποιοι είναι οι συχνότεροι πελάτες;

Ποιο στέλεχος του κομμωτηρίου είναι αποδοτικότερο;

Ποιος ήταν ο συνολικός τζίρος π.χ. από βαφές μέσα στο Δεκέμβριο;

Το Manage Salon περιλαμβάνει την ενότητα καταγραφής των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προϊόντων που πωλούνται για να καταγράψει αρχικά και να απαντήσει στη συνέχεια μέσα από την στατιστική ανάλυση στα παραπάνω ερωτήματα.

Αναλυτικά στοιχεία κατά την πώληση

Στο Manage Salon θα έχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια της συ ναλλαγής με τον πελάτη σας.

Καταγράψτε τον κομμωτή / κομμώτρια που παρείχε την υπηρεσία, καταχωρήστε τη φόρμουλα βαφής  (με ταυτόχρονη ενημέρωση του ιστορικού βαφής του πελάτη), σημειώστε στις παρατηρήσεις χρήσιμες πληροφορίες για τον πελάτης σας.


Γρήγορος και εύκολος χειρισμός 

Στο Manage Salon δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία της χρήσης ακόμα και από μη καταρτισμένους χρήστες. Μπορείτε να καταχωρίσετε τις πιο συχνές υπηρεσίες και προϊόντα με μόλις δύο κλικ!

 Λίστα Υπηρεσιών - Προϊόντων

Ακόμα και αν έχετε διαθέσιμα εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες, η επιλογή τους κατά την πώληση είναι απλή υπόθεση. Απλά πληκτρολογήστε τα πρώτα γράμματα της περιγραφής στο δυναμικό ευρετήριο και το Manage Salon θα φιλτράρει και θα σας παρουσιάσει την κατάλληλη λίστα.


Σύνδεση του Manage Salon με ταμειακές μηχανές

Για την ολοκλήρωση του κυκλώματος των πωλήσεων το Manage Salon δίνει τη δυνατότητα διασύνδεσης με ταμειακή μηχανή. Έτσι εξοικονομείται σημαντικός χρόνος εκδίδοντας αποδείξεις λιανικής πώλησης απευθείας στη ταμειακή σας μηχανή κατά την αποθήκευση και εκτύπωση των πωλήσεων σας στο Manage Salon.

Το Manage Salon υποστηρίζει τις ταμειακές μηχανές Solidus CTR 200 και CTR 400. 

Με κάθε αγορά των συγκεκριμένων ταμειακών μηχανών σας κάνουμε δώρο την εφαρμογή για ένα ολόκληρο χρόνο. Μπορείτε να αγοράσετε την ταμειακή σας μηχανή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα dotnetshop.gr ή τηλεφωνικά στο 2310452262.


Σχετικο Video